Donaris 930 x 122

jean_dumitrascu1

S-a îngrăşat 27 de kg și are nevoie de costume noi!

S-a îngrăşat nu mai puţin de 27 de kilograme! Dacă în urmă cu câteva luni era un bărbat la 1.80 înălțime şi 60 de kilograme, acum are cu 27 de kilograme mai mult. Asta din cauza unui tratament medical pe care îl urmează.

Directorul Filarmonicii din Piteşti, omul de cultură Jean Dumitraşcu, se plânge că abia mai are cu ce se îmbrăca. Dumitrașcu s-a îngrăşat şi se bucură de puţina vreme frumoasă care a mai rămas ca să poată îmbrăca hainele pe care şi le-a cumpărat după ce a început să pună pe el mai multe kilograme. “Începe stagiunea la Filarmonică şi trebuie să îmi cumpăr costume. Niciunul nu îmi mai este bun. Am unul singur, că am fost naş, dar e de ceremonie şi nu ştiu când îl mai îmbrac”, afirmă Jean Dumitraşcu, glumind pe seama faptului că acum este un bărbat “în toată puterea cuvântului”, cum ar spune unii.

A urmat un tratament medical, iar omul de cultură cântăreşte în prezent cu 27 de kilograme mai mult decât avea la începutul acestui an.

Cine este Jean Dumitraşcu? A organizat festivalul naţional de muzică lăutărească veche „Zavaidoc”, simpozionul internaţional de sculptură „Gheorghe Iliescu–Călineşti”, concursul naţional de dans sportiv „Dansul florilor” și concursul naţional de poezie de dragoste „Leoaică tânără, iubirea” și este coorganizatorul festivalului internaţional de muzică corală „D.G. Kiriac” și al festivalului internaţional de folclor „Carpaţi”. În 2007 a primit titlul de “Fiu al Argeşului” pentru prestigiul său moral, profesional şi civic, iar doi ani mai devreme, titlul de “Omul de cultură al anului 2005”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90