New Profesional Consult 930 x 122

    calorifer

    S-a oprit caldura la Pitesti!

    SC Termo Calor Confort SA Piteşti a decis să sisteze furnizarea căldurii la toate asociaţiile din Piteşti începând cu data de 17 aprilie. Practic, noaptea 16 spre 17 aprilie a fost ultima în care societatea a mai furnizat căldură, de acum înainte urmând să fie efectuate procedurile de reabilitare a sistemului. Societatea va mai furniza până la iarnă doar apă caldă.

    „Am luat această decizie deoarece temperaturile exterioare pe timpul nopţii au fost de circa 10 grade Celsius mai multe zile la rând, iar foarte multe asociaţii deja închiseseră vanele.

    Multe asociaţii au oprit căldura deja şi aşa am luat decizia să sistăm şi noi total furnizarea”, ne-a declarat Aurelian Niţă, directorul SC Termo Calor Confort SA Piteşti.

    Iată şi anunţul oficial al Termo Calor:

    „Având în vedere că temperatura medie a aerului exterior a depăşit +100C intre orele 18,00-6,00 în ultimele 3 zile îndeplinindu-se astfel prevederile legale şi oricum aproximativ 80% dintre asociaţiile de proprietari sunt oprite la cerere, vă comunicăm că începând cu 17 aprilie S.C. Termo Calor Confort S.A. va sista furnizarea încălzirii în Municipiul Piteşti”.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3