930 x122 grota rece

    simfonie_lume_multa

    S-a stabilit perioada de desfăşurare a Simfoniei Lalelelor 2013

    Primăria Piteşti a stabilit perioada în care se va desfăşura în 2013 Simfonia Lalelelor, cea mai importantă manifestare cultural-artistică şi expoziţională a municipiului reşedinţă de judeţ a Argeşului. Luna aleasă este aprilie.

    Conform spuselor primarului Tudor Pendiuc, perioada de desfăşurare aleasă este 21 – 23 aprilie, de vineri până duminică inclusiv.

    Conform informaţiilor privind prognoza meteo, se pare că perioada respectivă este cea mai potrivită pentru un astfel de eveniment.

    În plus, ediţia cu numărul 36 a Simfoniei Lalelelor ar urma să se desfăşoare cu doar 2 săptămâni înainte de Sfintele Sărbători de Paşti.

    În funcţiile de evoluţia prognozelor meteo, perioada ar putea fi modificată, lucru care va fi anunţat în timp util, mai afirmă Tudor Pendiuc.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90