930 x122 grota rece

argeseanca

S-A UMPLUT DE BANI! O ARGEȘEANCĂ A CÂȘTIGAT LA LOTERIA FISCALĂ

După centralizarea bonurilor câștigătoare la extragerea loteriei bonurilor fiscale desfășurată pe 20 martie 2016 există 9 cereri de revendicare, nefiind astfel depășit numărul maxim, de 100 de premii, stabilit de lege. Potrivit Ministerului Finanțelor Publice, printre cei 9 câștigători se află și o argeșeancă: Bianca Maria M. Neagoe, arondată la Serviciul Fiscal Municipal Curtea de Argeș.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Conform sursei citate, valoarea unui premiu, rezultată ca urmare a împărțirii fondului lunar de premiere, în cuantum de 1.000.000 de lei, la numărul total al bonurilor fiscale câștigătoare revendicate în termenul legal de 30 de zile de la data extragerii, este de 111.111 lei, venit care se impozitează cu o cotă de 16%. Argeșeanca ar urma să rămână în mână cu peste 93.333 de lei.

Ministerul Finanțelor Publice anunță că va plăti premiile în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu pe 19 mai 2016, după verificarea prealabilă de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale antifraudă fiscală, a autenticității și realității bonurilor fiscale depuse în vederea revendicării premiilor.

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

Amintim că în urma extragerii au fost desemnate câștigătoare bonurile fiscale emise pe 7 februarie 2016, cu valoarea de 293 de lei. Lista cu cele 9 bonuri câștigătoare: http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/listacistigatori23032016.pdf.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90