NOR CURIER 930X122

Arges

S-A ALES PRAFUL DE TRADIȚIE! ÎN ARGEȘ, COLINDĂTORI FĂRĂ COLINDE!

Seara de 23 decembrie este seara colindeţelor, momentul în care pe la porțile gospodăriilor de la țară ar trebui să se audă glasuri de copii care aduc vestea Naşterii Domnului.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Sătenii din comuna argeșeană Albota (lângă Pitești) s-au adunat aseară, ca şi în anii trecuţi, în centrul localității pentru a le împărţi copiilor merinde şi pentru a se lăsa colindaţi. Au avut, însă, parte de o surpriză: micuţii nu au mai cântat! Poate din cauza frigului de afară sau din alte motive doar de ei cunoscute, cert este că fără colinde sărbătoarea nu a mai avut acelaşi farmec. Cu toate acestea, au plecat acasă mulțumiți, cu tolba plină, primind nuci, covrigi, portocale şi vată pe băţ.

Sperăm că anul viitor copiii nu vor mai fi atât de comozi şi că vor cânta, totuşi, măcar un colind, pentru ca tradiţia să nu se piardă în totalitate.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3