930 x122 grota rece

concurs

S-au făcut din vorbe! CONCURS DE ORATORIE LA „ZINCA GOLESCU”

În colaborare cu profesorii lor, trei elevi ai Colegiului Național ,,Zinca Golescu’’ din Pitești au organizat recent, în sala de sport a instituției de învățământ, un concurs de oratorie. Numele celor trei sunt Larisa Andreescu, Dragoş Predescu şi Andrada Badea.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

,,Ştim că liceul nostru are foarte mulţi elevi talentaţi, mai ales pe partea umană. În urma unui consiliu al elevilor, ne-am hotărât să le dăm şansa să îşi demonstreze talentul. Am ales o temă legată de muzică, ştiind că este una destul de amplă şi cu siguranţă pe placul lor’’, precizează Larisa Andreescu. Concursul a avut două secţiuni. Prima parte a fost alcătuită dintr-un discurs de maxim 5 minute cu tema ,,Muzica oferă un suflet universului, aripi minţii, zbor imaginaţiei şi viaţă oricui’’. Partea a doua a constat în alegerea unui citat surpriză, care a avut ca timp de pregătire doar trei minute.

Pe locul I s-a clasat Adina Rapiţeanu, locul al II-lea a fost ocupat de Irina Boeru, iar locul al III-lea l-a obținut Bianca Iancu. Toate cele trei câştigătoare au primit invitaţii la un spectacol caritabil organizat de Interact în colaborare cu ,,Zinca Golescu’’, spectacol care va avea loc pe 18 decembrie într-un club din Pitești. În plus, ocupanta primului loc va participa la etapa naţională a concursului de oratorie, etapă ce se va desfășura în luna martie a anului viitor.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3