Eurial 930 x 122

IMG_7352

S-au răcorit la ştranduri şi piscine!

În week-end-ul ce tocmai a trecut, piteștenii, cu mic cu mare, au mers la piscine pentru a se răcori, vremea fiind destul de frumoasă, cu excepţia picăturilor de ploaie care au căzut duminică, în jurul prânzului.

IMG_7356Fie că vorbim de ştranduri publice, fie de piscine private, locaţiile au fost pline. Atât oamenii de rând, cât şi cei cu dare de mână, care nu au plecat la mare în week-end, s-au distrat la piscină, bălăcindu-se cât e ziua de lungă. Dacă la piscinele şi ştrandurile municipalității, respectiv în „Tudor Vladimirescu” și în Trivale, au fost mai mult familii cu copii, la particular majoritatea erau adolescenți și tineri.

Tinerii s-au distrat pe muzică de club, mixată de un DJ adus special. Domnişoarele, bine date cu cremă şi ulei pentru protecţie solară, aveau accesorii în păr şi cercei lungi, dornice să iasă în evidenţă. Dacă rar puteai vedeai câte o domniţă făcând topless, spre deosebire de alţi ani, acum au ieșit în evidență costumele de baie care mai de care mai colorate.

Până și atunci când a început să plouă, tinerii, dornici de distracţie, au încins jocuri în piscină, apa fiind caldă, sau pur și simplu au dansat în ploaie.

New Profesional Consult-555×222
570×90 MAIA