930 x122 grota rece

consiliul judetean

S-AU SĂTURAT! PROTEST ÎN ARGEȘ CU „INIMI” PE ASFALTUL CIURUIT

S-au săturat! Protest în Argeș cu „inimi” pe asfaltul ciuruit.

Citiți și: 77.000.000 de euro pentru un drum județean!

Despre starea jalnică în care sunt drumurile țării s-a scris și s-a vorbit cât pentru două generații. Aproape fără folos. În continuare, situația este dezarmant de alarmantă, plasându-ne printre țările cu cea mai proastă infrastructură rutieră.

Argeșul nu doar că nu face excepție. Mai mult, la un moment dat, era, potrivit datelor oficiale, județul din România cu cele mai jalnice drumuri.

Citiți și: Argeș! Localnicii se freacă la ochi! ”Nimeni nu credea vreodată!”

Sătui să vadă cum drumul pe care merg zilnic la serviciu și pe care copiii lor merg zilnic la școală, reprezentanții unui grup civic din comuna Merișani, Asociația Partener pentru Tine, au ieșit în stradă.

La inițiativa Asociației, câțiva copii au înconjurat fiecare groapă de pe drum cu câte o inimă desenată cu cretă. 37 de inimi pentru 37 de gropi.

Conform organizatorilor protestului, unul inedit, este vorba de drumul județean care leagă localitățile Merișani, Malu Vânăt, Vâlcelele și Tutana.

“Anul trecut ne-au zis că-l vor repara (răspuns primit la o petiție). Au fost astupate cu asfalt două-trei gropi și a fost vopsită balustrada. Vom reveni cu o nouă petiție, poate, poate! (…)

Merităm cu vârf și îndesat drumul ăsta! Pe aici trec mașinile OMV, pe aici trec microbuzele Lisa și Leoni. Pe aici trecem noi, navetiști, copii, elevi.”, spune Sorina Bunescu, de la Asociația Partener pentru Tine.

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, ar face bine să mai renunțe la festivisme și să se ocupe mult mai mult, prin echipa sa, de asfaltarea drumurilor. Știm că unele drumuri județene sau porțiuni de drumuri au fost sau urmează să fie asfaltate. Este prea puțin. Atât timp cât situații de genul celei prezentate astăzi încă vor mai exista, potrivit ar fi ca infrastructura rutieră, alături de sănătate și școli, să fie prioritară pentru Dan Manu și echipa lui.

Să plimbi, de pildă, inutil și ușor penibil, o așa-numită flacără a Centenarului prin tot județul în condițiile în care ai atât de multe probleme de rezolvat în interesul cetățeanului este realmente deplasat. La treabă, Dan Manu! (Sursă foto: Facebook Bunescu Sorina)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90