New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

S-A DECIS! SCHIMBARE LA TRECERILE DE PIETONI

Consiliul Local a adoptat prin vot în urmă cu doar câteva minute un proiect de hotărâre cu privire la modelul de treceri denivelate de pietoni care vor fi amenajate în Piteşti, conform unei decizii luată acum o săptămână de Comisia de organizare a circulaţiei în municipiu.

Citiți și: Coșmarul șoferilor revine! Începe calvarul în Nord?!

Amplasarea acestora se va face la recomandarea Poliției Rutiere (de regulă, acolo unde s-au înregistrat frecvent accidente cu pietoni).

Trecerile vor fi vopsite fie în alb-roşu, fie în alb-galben. Culorile vor fi decise de Poliţia Rutieră şi Primărie.

Citiți și: Toată lumea e prezentă: Spectacol de baschet european în Argeș

Înălțimea trecerilor denivelate de pietoni ar urma să fie cuprinsă între 7 şi 9 centimetri. Lățimea va fi de 3,5 metri, la care se vor adăuga înclinări de 0,5 metri lungime de fiecare parte a trecerii.

Hotărârea de astăzi a fost luată ca urmare a unei decizii în acest sens a Comisiei de organizare a circulaţiei în municipiul Piteşti, decizie de acum o săptămână. Amănunte, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3