EcoMoto 930×122

oraselul copiilor

S-A DESCHIS!

Tradiţionalul ,,Orăşel al copiilor’’ s-a deschis în Pitești spre bucuria micuților, dar şi a celor mai mari. Orășelul este amenajat, ca şi în anii trecuţi, în Ştrand, asta în ciuda zvonurilor care spuneau că din cauza lucrărilor din parc locul va fi schimbat.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Până pe 5 ianuarie anul viitor Orășelul vă așteaptă cu maşinuţe, lanţuri, tiribombe, jocuri de îndemânare, dulciuri, vată pe băţ și popcorn.

,,E foarte frumos! Am făcut poze cu Moşul în caleaşca lui, m-am dat în maşinuţe şi am mâncat vată pe băţ. Mi-ar fi plăcut să fie zăpadă, ar fi fost mult mai frumos! Aştept cu mare drag micuţii fulgi de nea ca să fac un om de zăpadă’’, ne-a spus Andreea Din, o fetiță de 8 ani. Dacă vreţi, așadar, să pătrundeţi într-o lume feerică, nu ezitaţi să petreceţi măcar câteva ore în ,,Orăşelul copiilor’’, de unde veţi pleca mai fericiţi, dar şi cu buzunarele mai goale! Asta pentru că o zi în Orășel vă va costa între 25 şi 50 de lei, în funcţie de dorinţele fiecăruia.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

De plătit plătesc şi comercianţii care vând în Orășel diverse produse. Pentru închirierea aici a unui spațiu fiecare achită pe zi câte 1 leu pe mp. Cei care au venit cu parcul de distracţie trebuie să achite pe zi câte 1 leu pentru 3 mp de teren ocupat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3