930X122 MAIA

curs

S-A DESCHIS! AICI SE PREGĂTESC VIITORII PROFESIONIȘTI ÎN MAKE-UP!

Profesional New Consult a deschis pe 24 septembrie o nouă sesiune a cursului de Machiaj (Make up) (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj), curs acreditat ANC și recunoscut la nivel naţional și internaţional, diplomele eliberate de firme fiind atestate de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Prin performanţele obţinute în sesiunile anterioare ale cursului de Machiaj Profesional New Consult se impune ca o şcoală de înaltã clasã în domeniul esteticii şi înfrumuseţãrii, asigurând atât servicii profesionale și produse de lucru de înaltă calitate, cât şi formatori cu experienţã îndelungatã în domeniu. Dovada pentru toate acestea o constituie numãrul mare de participanţi la curs care s-au angajat la saloane de specialitate ulterior finalizãrii studiilor sau care şi-au deschis propriile lor saloane de machiaj.

Pentru a vã înscrie la cursul de machiaj şi pentru a urma sesiunile viitoare alãturi de profesionişti tot ce trebuie sã faceţi este sã accesaţi linkul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj. IMPORTANT! Tariful cursului de Machiaj (Make up) este de numai 600 de lei, tarif care include toate taxele şi costurile, inclusiv materialele de lucru. Profesional New Consult nu solicitã costuri suplimentare pentru eliberarea de diplome, secretariat și eliberarea de adeverinţe.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Pentru orice alte relaţii Profesional New Consult vã stã la dispoziţie la numerele de telefon 0784.045.025 și 0784.333.777 și fax 0348.436.899. Adresa: Piteşti, strada Trivale, nr. 14 (în gura Trivãii, vizavi de hotelul Blue Night). Persoane de contact: Anca Grigorescu și Flori Tucu. Adrese de e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro și office@profesionalnewconsult.ro. Web: www.profesionalnewconsult.ro.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • aurelia spune:

    Am si eu o intrebare daca sunt clasa 10 pot sa fac scoala astaa

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3