EcoMoto 930×122

accidente

S-A ÎNTÂMPLAT DIN NOU! PIETONI LOVIȚI PE „ZEBRĂ” PE STRĂZILE EXERCIȚIU ȘI GHEORGHE ȘINCAI

Din păcate, în Pitești accidentele de circulație pe treceri de pietoni tind să devină un fenomen. De la o vreme încoace nu există săptămână fără astfel de evenimente rutiere. Din fericire, cel puțin deocamdată, pietonii loviți de mașini chiar pe „zebră” au suferit doar răni ușoare.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Alte două accidente de acest fel au avut loc în Pitești la sfârșitul săptămânii trecute. Primul s-a produs pe strada Exercițiu. O persoană din Pitești în vârstă de 49 de ani a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. Șoferul, tot din Pitești, care are aceeași vârstă ca victima, 49 de ani, se îndrepta către strada Smeura. Un accident similar a avut loc pe strada Gheorghe Șincai. Un șofer din Pitești de 28 de ani care mergea pe direcția strada Sfânta Vineri-strada Târgul din Vale a dat cu mașina pe „zebră” peste un piteștean de 46 de ani. Ca și în primul caz, pietonul traversa strada regulamentar. Potrivit Biroului Rutier Pitești, pietonii loviți au scăpat doar cu răni ușoare. Niciunul dintre cei doi șoferi vinovați nu era băut.

Despre situații similare vă invităm să (re)citiți aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/doi-pitesteni-loviti-de-masina-pe-trecerea-de-pietoni/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/alarmant-alti-doi-pietoni-loviti-pe-trecere-pitesti/.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • marius spune:

    sa mai fie atenti si pietonii,se arunca pe trecere ca si cum nu ar fi nici o masina

  • cristian sabau spune:

    In cele mai multe accidente dusmanii PIETONULUI sunt ETILISMUL soferilor si „EDILISMUL” tembel ar mai-marilor urbei! Tipul de accident auto din Romania ne defines ca indisciplinati si sub-culturali cronici!

  • dan spune:

    De ce se intampla numai pe trecerile de pietoni ? Pt ca 2, 3 masini opresc iar alta, care vine din spate, nu.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90