930×122 CAPRA 5

adp

S-A TREZIT PRIMĂRIA! PITEȘTIUL SCAPĂ ÎN SFÂRȘIT DE ZĂPADĂ!

Zile la rând Piteștiul a fost înghițit de nămeți, Primăria dovedindu-se neputincioasă în a face față ninsorilor abundente.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

La sfârșitul acestei săptămâni, criticată de o parte a presei, municipalitatea a trecut, în sfârșit, la treabă. Administrația Domeniului Public și societatea Salpitfloor Green au acționat și acționează pentru degajarea zăpezii de pe arterele rutiere ale orașului. S-a intervenit cu autospeciale pe mai multe bulevarde și străzi, din centru și din cartiere, ca de pildă pe bulevardele „Eroilor” și „I.C Brătianu”. Au fost folosite camioane pentru a transporta zăpada într-o zonă liberă din imediată apropiere a municipiului.

Salutăm inițiativa, chiar dacă târzie, dar remarcăm că acțiunea încurcă traficul auto. Firesc ar fi fost ca ea să se desfășoare pe timpul nopții. De pildă, la intersecția „Eroilor” cu „Exercițiu” și până la vechea clădire a Tribunalului traficul a fost restricționat pentru executarea lucrărilor de deszăpezire.  Prin urmare, mulți șoferi au fost nevoiți să folosească rute ocolitoare. (Foto: Arhivă)

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3