930 x122 grota rece

parcare

SĂ DĂM PITEȘTIULUI CÂT MAI MULT BETON!

Pe șantierul parcării de la Primăria Pitești este forfotă mare.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

În această dimineață muncitorii osteneau din greu, ritm în care lucrările vor fi gata în curând. Un buldoexcavator ajuta la lărgirea și reamenajarea acestei parcări.

La capătul lucrărilor vor exista 40 de noi locuri de parcare, pe lângă cele 100 deja existente, după cum anunță viceprimarul Ionică, acest Popeye al urbanizării.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Pentru lărgirea parcării, care presupune un plus enervant de beton și asfalt, spațiul verde dintre Primărie și Curtea de Apel Pitești a fost ras. De altfel, o „opțiune” cu care piteștenii s-au obișnuit după ce o mulțime de arbori din cartiere au fost tăiați cu sălbăticie pentru a face loc betoanelor hidoase din horror-ul pe care edilii ni l-au servit cu mare pompă și cu mult praf drept „proiect de regenerare urbană”.

Deviza administrației Pendiuc-Ionică pare a fi Să dăm Piteștiului cât mai mult beton! Și cât mai puțin spațiu verde!

Pe același subiect, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/betonul-sufoca-pitestiul-spatiul-verde-de-la-primarie-ras/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • KillerINC spune:

    Deja deveniti absurzi. Plangeti dupa locuri de parcare, dar plangeti ca niste virgine cand acestea sunt facute … Locuri de parcare din pamant si iarba nu am vazut pe nicaieri prin Europa,, deci …..

  • alex spune:

    Cand esti trait la tara nu ai cum sa te obisnuiesti cu asflatul ! Face foarte bine. Tot inainte cu parcarile ca avem nevoie !!! Multumim Ionica !

  • gica spune:

    sunteti niste imbecili; nu cred ca voua v-ar conveni sa vina asfaltul pana in scara blocului si sa parcheze toti cretinii sa nu poti intra in bloc, doar pentru ca acolo e facuta o parcare de nisti dobitoci ajunsi in functii…la puscarie cu voi…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90