930×122 CAPRA 5

auto

SĂ-I FACEM DE RÂSUL LUMII! PARCARE DE “ȘMECHER”!

Sunt voci care cer vehement interzicerea activității de ridicare a mașinilor parcate sau staționate neregulamentar pe domeniul public.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Complet greșit. Nu puține sunt cazurile în care șoferii își lasă mașinile în dorul lelii, blocându-i sau cel puțin încurcându-i pe ceilalți participanți la traficul rutier.

Vă dăm un exemplu. Fotografiile au fost făcute în această dimineață în dreptul hotelului Carmen, din centrul Piteștiului, pe străduța care leagă strada “Armand Călinescu” de bulevardul “Republicii”. Priviți în ce hal și-au parcat mașinile șoferul Peugeot-ului vișiniu (stânga) și cel al dubiței albe (dreapta)! Din cauza lor ceilalți conducători auto au fost nevoiți să facă slalom, iar pe strada respectivă s-a format o coloană de mașini.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Robert spune:

    Nu sunt locuri de parcare mereu ! Omul poate avea putina treaba.. din cate se vede se trece lejer daca esti sofer..va plangeti ca niste femei. Numai articole facute ca sa scrieti ceva. E o prostie sa iti ridice masina direct fara un avertisment..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90