Donaris 930 x 122

maidanezi_rai

Sală de operații pentru maidanezii Piteștiului

Noua biobază construită în comuna Moșoaia pentru maidanezii de pe străzile Piteștiului are o capacitate de circa 2.000 de locuri.

Terenul extravilan pe care se află adăpostul măsoară aproape 10.500 de mp.

Biobaza are cabinete medicale, sală de operații, laborator de analize, spații pentru depozitarea și prepararea hranei, camere frigorifice și vestiare pentru medicii veterinari și îngrijitori. Cuștile respectă normele legale în materie: fiecare câine de talie mare sau mijlocie va avea la dispoziție un spațiu de 1, 92 de mp, iar fiecare maidanez de talie mică, un spațiu de 1, 1 mp. Alimentarea cu apă se face printr-un branșament de la rețeaua de distribuție a comunei Moșoaia.

Investiția a costat bugetul local peste 2.651.000 de lei, iar lucrările au fost executate de firma „Apartamentul”, din Pitești.

Amintim că vechea biobază, cea de la Smeura, este ocupată până la refuz. Precizăm că, după câțiva ani buni de absență, municipalitatea Pitești va avea din nou un serviciu de ecarisaj, care se va ocupa de prinderea câinilor vagabonzi de pe străzile orașului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3