930×122 CAPRA 5

Pitesti

SALA POLIVALENTĂ, DOAR PE HÂRTIE!

Sala Polivalentă, doar pe hârtie. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a alocat suma de 93.000.000 de lei pentru construcţia sălii polivalente din Piteşti, iar în toamnă va fi semnat contractul de finanţare.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Aşa reiese dintr-un proiect de hotărâre aprobat săptamâna trecută de Consiliul Local. Sala Polivalentă din Piteşti va avea o capacitate de circa 5.000 de locuri şi va fi construită într-o zonă considerată de unii ca fiind improprie: pe un teren de sport de-a lungul străzii care face legătura între cartierele Craiovei şi Prundu.

Unii spun că zona se inundă des, deci o investiţie aici ar fi problematică. Desigur, mai trebuie ca primăria din Piteşti să şi realizeze proiectul sălii polivalente cu care „îi ameninţă” pe piteşteni de ani buni, dar fără rezultate concrete până acum.

Citiți și: Pitești/Video. Tragedie în Prundu: Au intrat pe geam. Descoperire dramatică!

Deja nu mai este o noutate faptul că în Pitești, sub administrația Ionică, avem proiecte, însă doar pe hârtie. Este și cazul Sălii Polivalente, promisă de ani de zile. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3