New Profesional Consult 930 x 122

autoshow

Salonul Auto Pitesti se amana

Salonul Auto Pitesti, editia a XI-a, se amana. Manifestarea ar fi trebuit sa inceapa pe 4 mai in piata Vasile Milea din Pitesti, dar organizatorii au decis sa mute data de start a evenimentului cu 6 zile. Motivele pentru care s-a intamplat acest lucru tin in primul rand de vremea nefavorabila.

Salonul Auto Pitesti – editia a XI-a – in organizarea Asociatiei Oamenilor de Afaceri Arges – AOA -, Primariei Pitesti si firmei care comercializeaza modelele Hyundai in judetul nostru se amana din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Organizatorii sperau la o vreme cel putin la fel de buna cum au avut organizatorii TiriacAuto Show din aceeasi piata Milea si la care vedeta a fost un Mercedes SLS, insa nu a fost sa li se faca pe plac.

Vremea este rece, ploioasa, asa incat impactul unui targ auto ar fi foarte slab. Nu neaparat organizatorii au fost cei care au tinut sa se amane targul, cat mai ales participantii.

„Avand in vedere conditiile meteo nefavorabile din perioada imediat urmatoare, precum si solicitarile mai multor dealeri auto, cea de a XI-a editie a Salonului Auto Pitesti, salon organizat de Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, va fi amanata cu o saptamana.

Astfel, expozitia va avea loc in perioada 10 – 15 mai in aceeasi locatie, si anume piata Vasile Milea”, a spus Dan Ionescu, directorul executiv al AOA Arges.

555 X 222 CAPRA
eurial 570×90