Donaris 930 x 122

doliu

Salvamont Argeș, în doliu

Echipa Salvamont Argeș este mai săracă de astăzi!

Citiți și: A nins în Argeș!

După ani buni în care a dovedit prețuirea sa pentru natură și a scos mereu la iveală dorința lui de a face bine semenilor, Alexandru Halibei, unul dintre cei mai apreciați salvamontiști argeșeni, a încetat din viață.

„Sașa, așa cum era cunoscut de toată lumea, era un om plin de modestie și un prieten adevărat, fiind printre cei mai vechi salvatori montani din Argeș și din țară. A avut nenumărate ascensiuni pe vârfuri mari din Europa și nu numai. Moartea sa ne-a şocat şi întristat profund pe toți cei care l-am cunoscut. Suntem alături în această perioadă de familia îndurerată.

Citiți și: Doliu în Pitești! Un cunoscut director a murit!

Drum lin, Prieten drag!”, este mesajul lui Cristian Toma, salvamontist și administrator al Salvamontului argeșean, prin care a anunțat în urmă cu câteva minute dispariția lui Alexandru Halibei.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Fgh spune:

    Condoleanțe.am făcut ( ca grup) in 2014 doua trasee(ecologizare) pe lângă salvamont.un om modest,energic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90