New Profesional Consult 930 x 122

casa

ȘANTIERUL LUI „DOREL” DE PE VASILE LUPU, ÎNCHIS TEMPORAR

După cum v-am informat la timpul respectiv, pe 18 august o parte dintr-o casă de pe strada Vasile Lupu din Pitești, de la nr. 49, s-a prăbușit. La momentul incidentului în locuință se afla și proprietara, care, din fericire, a scăpat teafără și nevătămată.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș a concluzionat că de vină este firma care în imediata vecinătate construiește un imobil de birouri pentru filiala Pitești a Fundației Ecologice Green.

Citiți și: Argeș: Val de nereguli la acești angajatori! A plouat cu sancțiuni

„Constructorul nu a luat măsura de sprijinire a malurilor, ceea ce a condus la surparea unei porțiuni din mal și, totodată, la deteriorarea unui perete al unei construcţii aflate în vecinătate. Nu au fost victime, dar ar fi putut exista, fapt ce a condus la cercetarea evenimentului de către ITM Argeş ca fiind un incident periculos.”, informează Inspectoratul Teritorial de Muncă într-un comunicat de presă trimis astăzi pe adresa redacției noastre.

Instituția anunță „sistarea temporară (până la remedierea deficienţelor) a lucrărilor în fundaţie.” și amendarea constructorului cu 4.000 de lei. Ancheta declanșată de ITM Argeș continuă.

Detalii despre acest caz, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/azi-o-casa-din-pitesti-s-a-prabusit-video-si-galerie-foto/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3