930×122 CAPRA 5

Saptamana viitoare va curge din nou apa calda

pendiuc1 Pitesti. 10 iulie 2009. Primaria Pitesti.
Primarul Tudor Pendiuc a anuntat ca, de saptamana viitoare, va fi reluata furnizarea apei calde in Pitesti, consiliul local aratandu-si disponiblitatea de a plati in avans suma necesara acoperirii celor doua saptamani cat a mai ramas din luna iulie. Va fi nevoie de 24 de ore pentru a repune in functiune instalatia muncipiului. Chiar si asa, cu negocierile de la Romgaz, administratia locala a luat in considerare si tindea spre aceasta optiune, de a incheia un contract pentru furnizarea de gaz de catre G.D.F. Suez, care a inghitit practic Distrigaz Sud. O data pentru a elimina Transgaz, care este practic un intermediar intre Romgaz si Serviciul de Termoficare, si a doua, pentru ca negocierile pentru ca Suez sa concesioneze activitatea de termoficare sunt destul de avansate, iar pe viitor, practic cercul s-ar inchide cu un singur operator- furnizor de gaz si producere de energie termica.
Primarul s-a aratat insa nemultumit de modul in care a fost modificata legislatia in urma negocierilor pentru imprumutul de la F.M.I. Printre modificari, ca masura pentru reducerea cheltuielilor, sa interzis angajarea de alt personal. Din acesta cauza, municipalitatea nu va avea prea multe de facut decat sa preia in masa angajati si directori de la S.C. Termoficare 2000 SA. Pendiuc este insa foarte nemultumiti in privinta unora dintre directori, precum cel de la economic si a anuntat ca va incerca sa recurga la orice fel de “artificii” pentru a reusi sa angajeze totusi la noul Serviciu Public de Termoficare alte persoane. “Vom incerca artificii, pentu ca nu putem angaja persoanl din afara sistemului administrativ al primariei. Si totusi, nu pot merge cu aceiasi oameni de la finante, de urmariri vanzare de la termoficare, pentru ca noi avem nevoie de o alta viziune si un alt fel de actiune in acest serviciu. Ce rezolv daca lucram cu exact aceeasi oameni?”, a precizat Pendiuc.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3