EcoMoto 930×122

alimente

Saracia „cantareste”…327 de tone

In prezent, la Pitesti este in plina desfasurare actiunea de distribuire a alimentelor din fonduri europene pentru persoanele nevoiase din municipiul resedinta de judet. Mii de pitesteni beneficiaza de alimente care cantaresc, pentru fiecare persoana in parte, 38,5 kilograme. Cantitatile totale care au ajuns la Pitesti pentru aceasta actiune sunt impresionante.

Dupa cum se stie, autoritatile din Pitesti deruleaza pana pe 31 octombrie 2011 campania de distribuire a alimentelelor provenite din fonduri ale Uniunii Europene pentru persoanele sarace din municipiu. Este vorba de pensionari cu sub 400 de lei pe luna venit, someri, persoane cu handicap grav si accentuat, precum si beneficiari ai venitului minim garantat. In total, circa 8.500 de persoane.

Cantitatea de alimente necesara pentru toate acestea este una enorma. Conform calculelor noastre, pentru cei 8.500 de beneficiari este nevoie de circa 327 de tone de alimente, in conditiile in care fiecare dintre ei primeste cate 38,5 kilograme de produse! Pana acum, peste 3.000 de persoane au intrat in posesia produselor alocate de la Uniunea Europeana, cele mai multe fiind persoanele cu handicap (peste 1.700).

Pe listele suplimentare au fost inscrise si 165 de persoane care desi intrunesc conditiile pentru a primi ajutoare, nu au fost trecute pe listele initiale din cauza unor omisiuni.

Actiunea va fi finalizata pe 31 octombrie. Dupa aceasta data, produsele care nu au fost ridicate de beneficiari vor fi transmise unor localitati in care exista cerere in acest sens.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90