930 x122 grota rece

    sarmale_2012

    Sarmale în piaţa Primăriei

    Primăria Piteşti a organizat şi pe 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, deja tradiţionala acţiune de împărţire de sarmale pentru oricine a vrut să fie prezent în piaţa Primăriei. Sarmalele au fost servite chiar de primarul Tudor Pendiuc, iar la eveniment a fost prezent şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

    A devenit deja o tradiţie ca în a doua zi de Crăciun să fie organizată o astfel de acţiune la Piteşti. În acest an, au fost pregătite peste 5.000 de sarmale, iar piaţa Primăriei a fost plină de oameni dornici să le încerce.

    Circa 100 de litri de ţuică firată, ardeiul iute şi mămăliguţa au asigurat, de asemenea, un meniu îndestulător pentru cei care au vrut să guste sarmalele.

    La acţiune au fost prezenţi şi 3 dintre parlamentarii USL. Este vorba de deputatul de Piteşti Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, de senatorul Ionuţ Elie Zisu şi de deputatul Andrei Gerea – ambii fiind aleşi în colegiul Piteşti.

    În piaţa Primăriei au mai fost şi viceprimarii Cornel Ionică şi Laurenţiu Zidaru, dar şi Bogdan Pandelică, vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, şi consilierul local al USL Cristian Gentea (preşedinte al PSD Piteşti).

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90