EcoMoto 930×122

apa canal

CONCURS PENTRU 3 POSTURI LA SC APĂ CANAL

SC Apă Canal 2000 SA, cu sediul în municipiul Piteşti-județul Argeș, pe bulevardul I.C. Brătianu, la nr.24A, organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi în cadrul Serviciului Laboratoare: un post de laborant (studii superioare) şi un post de laborant (studii medii/postliceale) la Staţia de Epurare Topoloveni (punct de lucru oraşul Topoloveni) și un post de chimist la Laboratorul Uzinei de Apă Budeasa (punct de lucru comuna Mărăcineni).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Atribuţiile de bază ale posturilor constau în prelevarea probelor de apă/apă uzată din flux şi în efectuarea analizelor.

Condiţiile de participare la concurs pentru posturile de laboranţi sunt următoarele: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă (chimie/biologie/domenii conexe); respectiv studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat (tehnician sau laborant); abilităţi operare PC; domiciliu în localitate sau disponibilitate pentru efectuare de navetă.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Condiţiile de participare la concurs pentru postul de chimist sunt următoarele: studii superioare în domeniu absolvite cu diplomă de licenţă; abilităţi operare PC; domiciliu în localitate sau disponibilitate pentru efectuare de navetă; constituie un avantaj experienţa de lucru într-un laborator acreditat.

Concursurile constau într-o probă scrisă şi un interviu. Bibliografia şi tematica concursurilor sunt publicate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Anunţuri“.

Candidaturile însoţite de actele doveditoare de îndeplinire a condiţiilor de participare la concurs (cerere de participare la concurs; copia actului de identitate; CV; copii ale actelor de studii) se vor depune la registratura societăţii (situată în municipiul Piteşti-județul Argeș, pe bulevardul I.C. Brătianu, la nr.24A) până pe data de 11.04.2016, ora 15:30.

Pentru informaţii suplimentare cei interesați au la dispoziție numărul de telefon 0248.217.399 zilnic, între orele 7:30-15:30. Persoană de contact este Silvia Burcuş, inspector specialitate formare, evaluare şi selecţie profesională.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3