930 x122 grota rece

calorifer99

Termo Calor Confort are un nou director general

Termo Calor Confort SA Piteşti, societatea care furnizează agent termic pentru apă caldă şi încălzire, are un nou director general. Este vorba de o persoană din sistem, care a mai ocupat o poziţie similară şi în trecut.

Postul de director general a fost scos la concurs după ce Aurelian Niţă a pierdut funcţia prin demitere. Singurul dosar acceptat la concurs a fost cel al lui Iulian Richiţeanu. Acesta a condus, din postura de director general, şi SC Termoficare 2000 SA, societate intrată în faliment.

Richițeanu se va afla la șefia SC Termo Calor Confort SA Piteşti timp de un an, conform mandatului de management pe care l-a primit de la Consiliul de Administraţie coordonat de Horia Goncearu, cu posibilitate de prelungire. Ce doi, Iulian Richiţeanu şi Horia Goncearu, vor face echipă în fruntea societăţii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3