930×122 CAPRA 5

bulevardul eroilor

SCANDAL AZI PE BULEVARDUL EROILOR

Scandal azi pe bulevardul Eroilor. Un scandal între un poliţist local şi un şofer a izbucnit astăzi pe bulevardul Eroilor din zona centrală a Piteștiului, aproape de Muzeul Judeţean.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Șoferul, din Piteşti, și-ar fi parcat maşina (Dacia) pe partea carosabilă pe contrasens, deşi nu are voie. A fost interpelat de un poliţist local, care l-a amendat cu 200 de lei. În momentul în care a fost pus să semneze procesul verbal de constatare, şoferul l-ar fi acuzat pe poliţistul local că ar mirosi a alcool.

La faţa locului a intervenit un echipaj al Poliţiei Rutiere Naţionale.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„Colegul nostru a fost testat cu etilotestul şi rezultatul a fost zero, nu era băut. Şoferul încerca prin acest tertip să scape de amendă. Nu a scăpat! Alte incidente nu au fost.”, ne-a declarat Bogdan Aristănţoiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale a municipiului Piteşti.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90