New Profesional Consult 930 x 122

cfr

SCANDAL ÎN TREN

Scandal în tren. Pe 18 și 19 ianuarie 2017, poliţiştii au făcut controale în trenurile de călători care circulă pe magistralele de cale ferată şi pe liniile adiacente şi în gări, a anunțat astăzi Poliția Română.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Acțiunea, desfășurată în întreaga țară, inclusiv în județul Argeș, a fost organizată pentru prevenirea şi combaterea călătoriilor frauduloase și a faptelor antisociale şi pentru găsirea persoanelor urmărite în temeiul legii pentru diverse infracțiuni.

Cu ocazia controalelor, poliţiştii au constatat 22 de infracţiuni și au dat 222 de amenzi, însumând peste 40.000 de lei. Mai bine de jumătate dintre amenzi (124) au fost pentru scandaluri și alte încălcări ale normelor de convieţuire socială și ale ordinii şi liniştii publice.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

De asemenea, au fost prinși peste 440 de călători care circulau fraudulos, fără bilet sau abonament. Personalul CFR specializat le-a aplicat acestora taxe şi suprataxe, în valoare totală de 6.315 lei. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90