930×122 CAPRA 5

gheorghe_marin

Scandal la Babana

Scandal la Babana, acolo unde fostul viceprimar, Marinita Ionita, si-a reluat functia desi exista voci care ii contesta acest drept. Cel mai rau a cazut consilierul local Gheorghe Marin care s-a trezit inlocuit din functia de viceprimar prin decizie a primarului, desi o astfel de mutare poate fi facuta doar cu votul Consiliului Local, si nu prin decizie a primarului.

Marinita Ionita – acelasi despre care Autoritatea Nationala de Integritate a emis un verdict cum ca ar fi incompatibil cu functia de consilier local la Babana – a fost demis din functia de viceprimar al comunei in iulie anul trecut. El a ajuns imediat angajat la Finantele din Poiana Lacului, dar si-a continuat si activitatea in Consiliul Local, ANI stabilind in acest fel incompatibilitatea.

In consecinta, Ionita a fost fortat sa paraseasca in acest an Consiliul Local Babana. Intre timp, functia de viceprimar i-a fost conferita prin votul Consiliului Local lui Gheorghe Marin.

Ionita nu a stat cu mainile in san, ci a atacat in instanta decizia de demitere din functia de viceprimar, obtinand castig de cauza. Drept urmare, el a fost inscaunat iarasi viceprimar, dar numai ca prin decizie a primarului, nu prin votul Consiliului Local din care oricum nu mai facea parte.

„O atfel de manevra este ilegala. Am facut plangere la Prefectura si asteptam cat mai repede un raspuns. Nu ne vom lasa cu una cu doua si vom merge pana la capat pentru a ne apara dreptatea”, a declarat Gheorghe Marin. El va fi sustinut in demersul sau si de juristii PRM.

{loadposition inside}

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3