Donaris 930 x 122

hărțuire sexuală

Scandal monstru! A picat-o la examenul de permis pentru că i-a refuzat avansurile

Scandal monstru la Serviciul Permise din Buzău. Un polițist este acuzat de hărțuire sexuală asupra unei candidate la obținerea permisului de conducere.

Citiți și: Ireal! Șef de poliție prins în flagrant la furt

O tânără de 20 de ani a fost picată de 4 ori, după ce a refuzat avansurile examinatorului său, notează stirilekanald.ro.

Victima a făcut publice mai multe mesaje primite din partea polițistului.

Citiți și: Un nou scandal zguduie Poliția! Acuzații grave de agresiune sexuală

„După ce m-a programat începea, pe Instagram, cineva să-mi tot dea cereri. După ce mi-a dat cerere, am văzut că tot insista, am acceptat. Eu puneam poze cu mine la Story și după ce puneam pozele cu mine tot îmi răspundea.

Spunea „Wow, ce frumoasă ești! Când vrei să ne vedem și noi la o cafea? Să vii la mine acasă, sunt singur, am divorțat de nevastă, am o fetiță de 6 ani. Nu mai stau cu ea, am lăsat-o la fosta nevastă. Sunt singur și vreau să-mi refac viața”

Eu i-am spus că nu pot pentru că n-am timp. El mi-a spus că-l refuz. Eu i-am spus că nu am timp pentru că sunt la școală, trebuie să-mi fac cursurile de ospătar, iar el a spus că-l refuz politicos și că o să am de pierdut”, a povestit  tânăra jurnaliștilor de la sansanews.ro.

Potrivit sursei citate, polițistul ar fi un bărbat în vârstă de 33 de ani, angajat din anul 2021 la SRPCIV Buzău.

În urma unei plângeri făcute de tânără, funcționarul este acum cercetat și în cadrul unui dosar penal.

În ciuda celor întâmplate și descoperite de oamenii legii, examinatorul a fost lăsat să lucreze în continuare în cadrul Serviciului Public.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Și la Pitești se întâmplă exact la fel. Întrebați-l pe domnul Oanță. Știe mai bine.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90