Donaris 930 x 122

djst

SCANDAL! PANȚURESCU, NOI ACUZAȚII ÎMPOTRIVA LUI ACHIMESCU

Lui Laurențiu Achimescu, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș (foto stânga), i se aduc noi acuzații din partea lui Flavius Panțurescu. Acesta spune că Achimescu ar refuza să-l reprimească în instituție ca angajat, deși „am formulat solicitări repetate în acest sens”, spune Panțurescu, fost șef al DJST.

Citiți și: DUPĂ UN AN PRIN INSTANȚE, A OBLIGAT PRIMĂRIA PITEȘTI SĂ-ȘI FACĂ TREABA

„Am formulat două solicitări legale de revenire în activitatea de consilier juridic din cadrul DJST Arges, în baza legii nr. 188/1999 privind statutul funcționarilor publici. Din păcate, Achimescu Laurențiu, în calitatea lui de director al DJST Argeș, a înțeles să refuze o asemenea solicitare pentru simplul motiv că, citez, «nu este de acord» (!!!) și că «se consideră inoportună reluarea activității» de către mine, Achimescu Laurențiu continuând astfel politica lui discreționară de gestionare a intereselor instituției.

Deși era obligat să-și argumenteze refuzul de a accepta cererea mea, acesta invocă, în trecere, fără absolut nicio acoperire legală, prevederi din Codul Muncii care nu au nicio legătură cu statutul meu de funcționar public.

Citiți și: REVOLTĂ LA DIRECȚIA PENTRU SPORT: „STARE DE TEROARE!”

Mă întreb pe această cale: oare ce i se pare mai oportun domnului Achimescu, să accepte întoarcerea în activitate a unui angajat al instituției sau să mențină un contract de reprezentare cu o casă de avocatură, contract, de altfel, lovit de nulitate, așa cum s-a consemnat și în ultimul raport de control al Ministerului Tineretului și Sportului, acesta nerespectând condițiile legale la momentul încheierii lui. Sau poate nu i se pare «oportună» întoarcerea mea în funcție prin prisma faptului că am îndrăznit să-l dau în judecată, cerându-i să-mi recunoască un drept absolut legal.

De altfel, așa cum se reține în același raport al Ministerului, Achimescu Laurențiu nu pregetă în a aborda discreționar statutul angajaților instituției, acesta permițând ca un angajat al instituției să predea ore la diferite instituții de învățământ din Pitești fix în timpul programului de serviciu avut în cadrul instituției.

Nu pot decât să mă întreb cum poate fi reprezentată cu succes imaginea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș în condițiile date, cu scandaluri peste scandaluri, cu controale peste controale, cu activitatea instituției aproape blocată din cauza lipsei de finanțare, cu raporturi de colaborare cu terții ca și inexistente, cu acuze și calomnii aduse diferitelor persoane, toate acestea din cauza unor orgolii personale și fără a îți da cel mai mic interes pentru ce se întâmplă în acea instituție.”, acuză Flavius Panțurescu.

Despre motivul pentru care Flavius Panțurescu i-a intentat proces lui Laurențiu Achimescu puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/laurentiu-achimescu-dat-judecata-de-flavius-panturescu/. (Foto: ziare.com)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3