930×122 CAPRA 5

copaci

SCANDAL! PITEȘTENII RECLAMĂ: „NU NE MAI TĂIAȚI COPACII!”

„Regenerarea urbană” provoacă revoltă și iritare în rândurile piteștenilor. Marele deranj nu este disconfortul pe care îl produc lucrările în sine, cu tot cu zgomotul aferent făcut de buldozere și picamere. Ceea ce îi supără pe piteșteni este faptul că lucrările presupun și tăierea de copaci. Reclamații de acest fel au sosit pe adresa redacției noastre din zone ca Războieni sau Calea București.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Oamenii nu înțeleg de ce este nevoie ca arbori din vecinătatea blocurilor de locuințe sau din zonele cu locuri de joacă pentru copii să fie culcați la pământ. Fotografiile pe care vi le prezentăm ne-au fost transmise de un piteștean care locuiește în blocul 5, din cartierul Războieni.

Amintim că în 11 puncte din Piteşti, de pe platoul Războienilor şi până jos pe Calea Bucureşti, au început lucrările de “regenerare urbană”, finanţate cu fonduri europene. Peste 40 de hectare de teren vor fi afectate, urmând să fie reabilitate străzi, parcări, spaţii de joacă, spaţii verzi, dar şi alei şi trotuare. Proiectul, inițiat de Primărie, are o valoare de peste 5.000.000 de lei.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90