930 x122 grota rece

pădurea

SCANDALOS! ÎN CE HAL ARATĂ PĂDUREA TRIVALE! (VIDEO)

Ne place să ne fălim cu simbolurile noastre. Suntem pricepuți la vorbe. La gargară nu ne întrece nimeni. De pildă, Pădurea Trivale este nelipsită din colajele de prezentare a Piteștiului. Știți care e problema? Înfățișată ca un reper de frumos și verde, Pădurea este, în realitatea crudă și nefardată, îngropată în gunoaie.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Priviți imaginile! Pădure sau groapă de gunoi?

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Este o situație pe care de ani de zile nimeni nu poate sau nu vrea să o rezolve. Cine e de vină? Ce face Direcția Silvică? Primăria? Garda de Mediu? Poliția? Poliția Locală? De ce nu există un serviciu de salubritate special pentru Pădurea Trivale? De ce nimeni nu face curat? Temeinic și periodic, iar nu ocazional, când și când.

Vara trecută, o echipă de tineri a ecologizat Pădurea: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/incredibil-ce-au-facut-azi-acesti-tineri-in-padurea-trivale/. Ce s-a ales de munca acestor copii? Unii derbedei și-au bătut joc de munca lor, aruncând din nou la întâmplare moloz, PET-uri, resturi menajere. Derbedei rămași fără identitate. Anonimi. Poliția nu are reacție. Pădurea Trivale, exemplu de frumos și verde? Poate pe vremea părinților și bunicilor noștri! Acum e un paradis al gunoaielor. Rușine!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • COSEREA SORIN spune:

    POLITIA, POLITIA LOCALA, MUNICIPALA, PADURARII, MEDIU, de ce nu iau masuri: patrule, pnda, sa se plimbe in civil, si mai ales sa se dea amenzi celor care arunca gunoaiele pe jos, in toata tara; de ce nu-si fac datoria?????????????

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90