930×122 CAPRA 5

parcare

SCANDALOS! POLIȚIA LOCALĂ PITEȘTI, PARCARE DE „ȘMECHER”!

Dacă ești polițist local în Pitești ai voie să-ți parchezi mașina de serviciu unde vor mușchii tăi. O dovedesc (din nou) fotografiile trimise de un cititor pe adresa redacției noastre.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Pozele au fost făcute săptămâna trecută. Unde credeți? În zona Casa Cărții, din centrul orașului, adică în același perimetru în care am mai surprins alte mașini ale Poliției Locale parcate alandala. Ni s-a spus atunci că autovehiculele respective erau, cu tot cu echipaje, în misiune. Autoturismul din fotografiile pe care le publicăm astăzi în ce misiune se afla? Dacă Poliția Locală încalcă regulile rutiere, ce pretenții să mai ai de la „civili”? Încă o dată se demonstrează că, măcar din punct de vedere rutier, Piteștiul este sat fără câini. Fiecare parchează după cum îl taie capul.

Pe aceeași temă puteți citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/rusinos-priveste-cum-parcheaza-politia-locala/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/politia-locala-recidiveaza-de-data-asta-cu-duba/.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3