930 x122 grota rece

Arges

SCANDALOS! STĂPÂNI DE SCLAVI CU BANI ÎN BANCĂ, ASISTAȚI SOCIAL!!!

Corpul de Control al Prefecturii Argeș a făcut noi descoperiri scandaloase în ceea ce privește subiectul „stăpânilor de sclavi” din comuna Berevoești.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

“Legat de controlul la Berevoești, v-am informat că am extins verificările pentru a urmări dacă cele 14 persoane beneficiare de ajutor social aveau dreptul să primească aceste ajutoare. Controlul nu a fost încă finalizat, însă din verificări a rezultat că 3 dintre beneficiari dețineau autovehicule utilitare, iar alți 2 – conturi bancare mai mari de 3.000 de lei. Prin urmare, potrivit legii, aceștia nu aveau dreptul la ajutor social.

Vom transmite aceste date la AJPIS (n.r. – Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială) pentru a efectua demersuri de sistare a ajutorului social și pentru recuperarea sumelor încasate necuvenit.”, a anunțat cu puțin timp în urmă prefectul Cristian Soare.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3