NOR CURIER 930X122

electrocasnice

SCAPĂ DE TELEVIZORUL SAU FRIGIDERUL VECHI! AFLĂ PUNCTELE DE COLECTARE!

Piteștenii au două zile la dispoziție ca să scape de electronicele și electrocasnicele vechi sau defecte. Campania va fi derulată de o societate locală de reciclare și de Primărie. Pentru aparatele electrocasnice mari (combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine sau aparate de aer condiţionat) vor fi acordate cupoane valorice la predarea aparatului. Fiecare deponent care va participa la acţiunea de colectare va fi înscris la o tombolă cu premii: mixere, fiare de călcat, polizoare unghiulare, truse de accesorii pentru scule și cuptor cu microunde. Aparatele de mari dimensiuni vor fi preluate gratuit de la domiciliu sau de la instituţii şi societăţi comerciale.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Pentru informaţii şi programări privind preluarea gratuită cei interesați au la dispoziție numerele de telefon 0722.552.725 și 0800.444.800. Câştigătorii tombolei vor fi desemnaţi la extragerea care va avea loc pe 17 septembrie, de la ora 18, la sediul Primăriei. Acțiunea se va desfășura marți, 16 septembrie, și miercuri, 17 septembrie, între orele 9 și 17. Punctele de colectare vor fi următoarele:

1.Complexul Albina din cartierul Găvana

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

2.Complexul 2 din cartierul Trivale

3.Piaţa Primăriei

4.Piaţa Craiovei – platoul Cinema Dacia

5.Piaţa Smârdan.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3