NOR CURIER 930X122

deee

Scapi de vechiturile din casă şi te poţi alege şi cu premii!

În perioada 25-26 octombrie, în Piteşti se va desfășura o nouă campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Campania este prevăzută şi cu premii pentru piteştenii care vor renunţa la vechiturile de acest fel din casă.

Acțiunea este organizată de Asociaţia Română pentru Reciclare-RoRec şi de o societate comercială, în colaborare cu Primăria. Colectarea se va face între orele 9 şi 17, în următoarele locuri:

1. Cartier Găvana – complex Albina
2. Cartier Trivale – complex II
3. Primărie – Piaţa Primăriei
4. Cartier Banat – fântâna arteziană
5. Piaţa Craiovei (platou Dacia)
6. Piaţa Prundu.

Cetăţenii care deţin deşeuri voluminoase vor beneficia de preluarea gratuită a acestora de la domiciliu, printr-o programare prealabilă la unul dintre numerele de telefon 0722.552.725 și 0753.092.707. Fiecare deponent care va participa la acţiunea de colectare va fi înscris automat într-o tombolă cu premii oferite de partenerii Asociaţiei RoRec. Câştigătorii vor fi desemnaţi la extragerea care va avea loc pe 26 octombrie, de la ora 18, la Primăria Piteşti. Pentru aparatele electrocasnice mari (frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine și aparate de aer condiţionat) se acordă tichete valorice la predarea aparatului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90