NOR CURIER 930X122

scări

SCĂRILE DE LA PIAŢA SMÂRDAN, UN NOU LOOK

De curând au început lucrările de reabilitare a scărilor de la piaţa Smârdan din Pitești, scări care urcă dinspre strada Fraţii Goleşti, din zona Gării, către cartierele Craiovei şi Exerciţiu.

Citiți și: Pitești. Scări reabilitate cu peste 30 de mii de euro

Conform proiectului, la finalul lucrărilor va fi o schimbare radicală faţă de felul în care arată acum treptele, foarte degradate. Printre altele, lăţimea părţii pietonale va fi redusă de la 4 la 2 metri.

În zonă vor fi făcute și alte lucrări. Astfel, lângă piaţă vor fi puse bănci, iar pe platoul de lângă blocuri va fi montat un foişor pentru şah şi odihnă, asemeni celor din Grădina Publică (fostul Parc 1907). Şi spaţiile verzi din zonă urmează să fie reamenajate.

Citiți și: SCĂRILE DIN RĂZBOIENI VOR FI REABILITATE

Valoarea totală a investiţiei se ridică la 1.300.000 de lei. Constructor este firma Selca. Potrivit conducerii Primăriei, lucrările vor fi gata în aprilie-mai anul viitor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90