Donaris 930 x 122

audio-video

SCHIMBARE MAJORĂ LA EXAMENUL AUTO ÎN ARGEȘ

Schimbare majoră la examenul auto în Argeș. Cu puțin timp în urmă, Instituția Prefectului a anunțat schimbarea care se va produce și în Argeș la proba practică a examenului pentru obținerea permisului auto.

Citiți și: Revoluție în examenul auto – 2024! Probă nouă adăugată

„Pentru asigurarea şi verificarea legalităţii examenului de obţinere a permisului de conducere, modul de desfăşurare a probei practice se va înregistra atât video, cât şi audio.

La începutul lunii iulie anul curent, acest sistem de înregistrare audio-video a fost implementat cu succes în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, urmând ca programul să fie instalat etapizat la nivelul tuturor serviciilor publice comunitare regim premise de conducere şi înmatricularea autovehiculelor din ţară. În Argeş, sistemul va fi funcţional începând din data de 12 iulie 2017.

Citiți și: Surpriză la examenul auto! S-a ,,cablat” ca să treacă proba

Concret, pe autovehiculele folosite pentru proba practică a permisului auto se vor instala sisteme tehnice de monitorizare fixe şi vor fi orientate paralel cu partea carosabilă, astfel încât să surprindă traficul pe direcţia de deplasare înainte a autovehiculului.

Stocarea datelor se va realiza astfel încât să permită identificarea exactă a înregistrărilor după numele examinatorului, ziua şi ora examinării.

În cazul în care candidatul va contesta rezultatul acestei examinări, înregistrările vor fi puse la dispoziţia instanţei competente.

De asemenea, începând din data de 17 iulie 2017 ora de începere a probei practice în municipiul Piteşti va fi 8:30, cu 30 de minute mai devreme decât în prezent.”, informează Instituția Prefectului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90