930×122 CAPRA 5

bulevardul republicii

SCHIMBARE PE BULEVARDUL REPUBLICII

Schimbare pe bulevardul Republicii. Primăria Piteşti şi Poliţia Rutieră propun un proiect de resistematizare.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Se are în vedere intersecţia străzii Victoria cu bulevardul Republicii, prin ştergerea marcajului longitudinal continuu şi aplicarea marcajului cu linie simplă discontinuă până în dreptul trotuarului din faţa magazinului Profi (la clinica Self Control).

De asemenea, ar urma să fie amplasat un indicator cu semnificaţia „Oprirea interzisă” pe bulevardul Republicii în dreptul statuii Ţăranului român (la Havuzul de apă). Scopul: fluidizarea traficului rutier, în prezent în zonă mașinile fiind parcate pe partea carosabilă.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

În opinia noastră, potrivită ar fi și amenajarea unei treceri de pietoni între zonele Profi și Self Control, având în vedere numărul mare de pietoni care, pentru a traversa strada, se expun riscului de a fi accidentați.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90