930 x122 grota rece

calea craiovei

SCHIMBARE PENTRU ȘOFERI ÎN ZONA TÂRGULUI SĂPTĂMÂNAL

Primăria Piteşti a inclus în proiectul de buget al municipiului pentru anul 2020 două investiţii care au ca scop fluidizarea traficului rutier în zona Târgului Săptămânal.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

În acest sens, municipalitatea a prevăzut 580.000 de lei pentru lărgirea străzii Calea Craiovei la ieşirea din Piteşti către Târgul Săptămânal și 120.000 de lei pentru amenajarea unui sens giratoriu în panta de la ieşirea din oraş.

Potrivit Primăriei Pitești, termenul pentru realizarea investițiilor, care vor fi făcute în colaborare cu Primăria Bradu şi Consiliul Judeţean Argeș, este luna decembrie a acestui an.

Citiți și: Centrul Comercial schimbă această zonă aglomerată! Se face un nou sens giratoriu!

De ani buni, şoferii şi localnicii solicită luarea unor măsuri, deoarece actuala configuraţie a zonei nu mai permite un trafic fluent, ba chiar conduce la blocaje.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3