930 x122 grota rece

politie

Schimbari in Politia Arges

La inceputul lunii martie in cadrul IJP Arges au avut loc o serie de schimbari importante unii dintre noii numiti fiind avansati, în timp ce altii au pierdut functiile pe care le detineau.
Astfel, incepand cu data de intai martie, comisar sef Buzescu Viorel a fost eliberat la cerere din functia de sef al Politiei Municipiului Campulung si retrogradat în functia de adjunct sef Politia Municipiului Campulung, acelasi lucru intamplandu-se si cu comisarul sef Mandroi Ion care a fost eliberat la cerere din functia de adjunct sef Politia Municipiului Campulung si numit în functia de sef Birou Investigatii Criminale Campulung.
Functia de sef al Politiei Municipiului Campulung a fost preluata de catre comisar sef Dorojan Marian cel care detinea functia de sef Sectia 5 Politie Pitesti.
De asemenea, cu aceeasi dată, comisar sef Grigore Gheorghe a fost eliberat, la cerere, din functia de sef Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase si numit în functia de sef Sectia 5 Politia Municipiului Pitesti, loc lasat liber de plecarea comisarului sef Dorojan la conducerea Politiei Campulung.
Postul vacant de sef al Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase a fost ocupat provizoriu cu imputernicire de catre comisar sef Baicu Nicolae din cadrul Biroului Investigatii Criminale – Politia Municipiului Pitesti, pană la ocuparea acesteia prin concurs.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90