930×122 CAPRA 5

apa canal

ȘCOALA ALTFEL LA SOCIETATEA APĂ CANAL – PORȚI DESCHISE

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti vine în întâmpinarea instituţiilor de învăţământ care derulează programul educaţional „Şcoala altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!“, prin deschiderea porţilor Uzinei de Apă Budeasa şi Staţiei de Epurare Piteşti în perioada 18 – 22 aprilie 2016.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În acest sens, elevii şi cadrele didactice de la şcolile argeşene au posibilitatea să viziteze cele două obiective şi, totodată, să afle detalii despre istoria alimentării cu apă a oraşului Piteşti şi informaţii despre procesele de potabilizare a apei şi de tratare a apelor uzate menajere.

Programarea vizitelor grupurilor de elevi şi cadre didactice se face la Serviciul Relaţii Publice al societății, la numărul de telefon 0248/212.010 sau 0248/625.080, în limita locurilor disponibile.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Prin aceste acţiuni societatea Apă Canal 2000 SA speră să contribuie nemijlocit la conştientizarea tinerei generaţii în ceea ce priveşte rolul şi importanţa apei, protejarea mediului înconjurător și respectul pentru natură.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3