New Profesional Consult 930 x 122

global lec

ȘCOALĂ DE LIMBI STRĂINE ÎN PITEȘTI! CURSURI DE ENGLEZĂ, FRANCEZĂ ȘI GERMANĂ! CITEȘTE OFERTA!

„Este mai mult decât o şcoală de limbi străine. Vreau să îi ajut pe copii să se dezvolte, să crească. Vreau să ne concentrăm pe dezvoltarea proprie a fiecărui copil. Este mai mult decât o simplă meditaţie sau un simplu curs de limbi străine.”, spune Cristina Simescu (foto), director general al Global L.E.C., o școală care oferă cursuri de limba engleză, franceză și germană deschisă recent în Pitești, într-un imobil de pe strada Teilor, situat în spatele agenției BRD din zonă, la camera 41.

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

L.E.C. vine în sprijinul părinţilor şi al copiilor, completând şi nuanţând educaţia şi formarea realizate în familie şi în şcoală. Implicarea copilului în activităţile propuse de Global L.E.C. reprezintă, deci, o modalitate antrenantă, atractivă şi de calitate pentru dezvoltarea armonioasă a personalităţii și pentru formarea unui univers cultural şi atitudinal corect, coerent şi complex. Într-un climat relaxant, distractiv și stimulativ, cursanţii îşi vor dezvolta mai multe abilităţi şi competenţe (îmbogăţirea şi nuanţarea vocabularului, dezvoltarea competenţelor de comunicare, cunoaşterea diferitelor modalităţi şi tehnici de comunicare, dezvoltarea imaginaţiei şi a creativităţii, cultivarea atenţiei şi a capacităţii de concentrare pe termen mediu şi lung, dezvoltarea deprinderilor de a lucra individual şi în echipă, cultivarea gustului estetic, dezvoltarea motricităţii fine și dezvoltarea vederii în spaţiu).

„Este altceva! Venim cu grupe mici, de câte cinci-șase persoane, pentru că vrem să ne axăm pe fiecare în parte. Venim cu ajutor de consiliere psihologică și cu activităţi de cunoaştere, de autocunoaştere şi de relaţionare. Vor exista fişe și teste de observaţie și vom lucra şi cu părinţii şi cu adolescenţii acolo unde sunt foarte multe probleme.”, precizează Cristina Simescu, profesor cu experienţă atât în învăţământul de stat, cât şi în cel privat. Limba engleză pentru copii, examene Cambridge, pregătire pentru admiterea la facultate, engleză pentru adulţi, general şi business, cursuri de limbă franceză şi de limbă germană, toate acestea reprezintă oferta de cinci stele a Global L.E.C. Învăţăceii vor avea parte şi de multe surprize: simulare gratuită pentru examenul de Cambridge, workshopuri, activităţi extracurriculare și lecţii bazate strict pe speaking sau pe comunicare.

Citiți și: Un elev de 16 ani și-a bătut doi colegi de clasă!

„În plus, oferim activităţi integrate (lectură, scriere corectă, construcţia comunicării și abilităţi practice pe grupe de vârstă), ore de artă, pictură și desen. Copilul va învăţa nu doar o limbă străină pentru a obţine un examen Cambridge. Se va descoperi pe el însuși, se va dezvoltă altfel. Este o muncă de echipă.”, completează Cristina Simescu. Pe lângă limbile străine, elevii vor fi pregătiți și la limba română pentru Evaluările Naționale, primar și gimnaziu. Cei mai mici dintre cursanți vor învăța să scrie și compuneri. Vor fi organizate și cercuri de lectură și creație literară. Toate cursurile se vor desfășura în trei săli care au o cromatică luminoasă, caldă. Elevii vor avea la dispoziţie o tablă interactivă Smart și o bibliotecă. De asemenea, părinţii copiilor înscriși vor putea citi, la rândul lor, cărţi pentru dezvoltare personală. Cursurile vor începe pe 1 octombrie. Preţul este extrem de avantajos: 20 de lei ora. Există și reduceri de până la 20% în cazul pachetelor.

Informații suplimentare puteți obține apelând numărul de telefon 0746.076.970 sau 0770.181.568 ori la adresa de e-mail cris_simescu@yahoo.com.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3