EcoMoto 930×122

matei basarab

ȘCOALA „MATEI BASARAB”, CEA MAI BUNĂ LA COLECTAT DEȘEURI

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeş şi Primăria Piteşti au premiat câştigătorii concursului „Şcoala reciclării”.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Peste 900 de elevi din clasele I-IV din 33 de clase de la 7 şcoli din Piteşti („Ion Minulescu”, „Adrian Păunescu”, „I. L. Caragiale”, „Mihai Eminescu”, „Mircea Eliade”, „Tudor Vladimirescu” şi „Matei Basarab”) au concurat pentru a obţine titlul de cei mai conştiincioşi cetăţeni ai oraşului în privinţa colectării selective a deşeurilor.

Titlul a fost câştigat de Şcoala Gimnazială nr. 19 „Matei Basarab” din cartierul Găvana III, declarată „Şcoala Verde”. Elevii acestei școli au reuşit să adune şi să predea pentru refolosire cea mai mare cantitate de deşeuri reciclabile: peste 3.000 de kilograme!

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Câștigătorii și ocupanții celorlalte locuri de pe podium au primit tricouri şi insigne cu „Piteşti, oraşul reciclării”, memory stick-uri brăţară, plase pentru colectarea selectivă a deşeurilor, agende, pixuri şi broşura de prezentare ADI Servsal. În plus, Şcoala „Matei Basarab” a fost premiată şi cu o imprimantă HP multifuncţională. (Foto: Facebook)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90