Donaris 930 x 122

    ninsoare-trafic

    Se anunţă ninsori

    Vremea s-a înrăutăţit brusc, iar meteorologii anunţă că în săptămâna 3 – 9 decembrie este posibilă căderea de precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare şi în judeţul Argeş. Prefectul Cristian Soare a anunţat că deja s-au luat măsuri pentru activarea Comandamentului de Iarnă, iar la Piteşti pregătirile pentru lupta cu nămeţii sunt în toi.

    Pentru iarna în curs, autorităţile locale din Piteşti şi-au făcut din timp „lecţiile”, cum se spune.

    În acest sens, sunt oricând gata de intervenţie 14 tractoare cu plug, 4 autoîncărcătoare, 10 sărăriţe, 6 autobasculante, 2 buldoexcavatoare, dar şi 3 turbofreze şi un autogreder.

    S-au făcut, de asemenea, provizii pentru 1.200 de tone de antiderapant, 10 tone de clorură de calciu, iar personalul care poate fi mobilizat la deszăpezire este în număr de 380.

    În pante şi în alte zone unde este nevoie din oraş sunt amplasaţi în total peste 400 de saci cu material antiderapant la dispoziţia şoferilor.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90