EcoMoto 930×122

9 mai

ziua_eroilor1

SE ANUNȚĂ BULUC DE POLITICIENI!

Vineri, 9 mai, autoritățile din Argeș vor celebra Ziua Independenței de stat a României și Ziua Europei. Sau o vor comemora.

Citiți și: Bani grei pentru plimbările aleșilor în străinătate!

Spunem asta pentru că din program nu lipsesc ceremonia religioasă cu sobor de preoți și depunerea de coroane de flori. De altfel, nu există aniversare de zi cu semnificație istorică esențială pentru țara noastră care să nu aibă parte de astfel de momente. Ceremonia religioasă și ceremonia militară vor avea loc la monumentul Eroilor de pe strada Crinului din Pitești, cu începere de la ora 11. Câteva ore mai târziu, de la 14, în Piața „Vasile Milea” se va desfășura o festivitate de înălțare a drapelelor României și Uniunii Europene.

Nu ne îndoim că politicienii vor da năvală. Fiind campanie electorală, este de așteptat ca numărul lor să fie mai mare ca de obicei. Suntem convinși că și candidații pentru președinția Consiliului Județean Argeș nu vor rata prilejul de a fi trași în poză pentru niscaiva imagine în plus.

Citiți și: PE CONT PROPRIU

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3