New Profesional Consult 930 x 122

17-30 martie

PROGNOZA_METEO

SE ANUNȚĂ TEMPERATURI CU 10 GRADE PESTE NORMALUL PERIOADEI!

Meteorologii au vești bune pentru următoarele două săptămâni. Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimarea de vreme pentru perioada 17-30 martie.

Citiți și: Se întâmplă un lucru neașteptat! Toate informațiile au fost făcute publice

Pentru Muntenia și județul Argeș se estimează o vreme deosebit de caldă pentru intervalul 17-25 martie. Media temperaturilor maxime din timpul zilei se va situa între 16 și 21 de grade Celsius, cu 10 până la 12 grade peste normalul climatologic al perioadei. Între 25 și 30 martie se va înregistra o ușoară scădere a temperaturilor diurne, până la 14-16 grade. Potrivit meteorologilor, în ambele săptămâni minimele nocturne se vor situa între 3 și 6 grade Celsius.

În ceea ce privește precipitațiile, ploile vor fi slabe cantitativ și doar pe arii restrânse. Cel mai probabil își vor face apariția după 25 martie.

Citiți și: Temperaturi extreme: Schimbări majore ale vremii de 1 Mai și Paște!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90