New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

Se cere un nou sens unic pe o stradă din Pitești

Se cere un nou sens unic pe o stradă din Pitești

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În ultima vreme, Primăria Pitești a instituit, în urma deciziilor luate în cadrul ședințelor comisiei de circulație a municipiului, sens unic pe mai multe străzi.

În unele cazuri, cum a fost în Găvana, deciziile de acest fel au produs și nemulțumiri. În altele, șoferii și locatarii au apreciat măsura luată.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Mai nou, însă, locatarii de pe o stradă din Pitești, Țepeș Vodă, ar dori ca artera de circulația să aibă sens unic. Concret, se dorește ca sensul unic să fie dinspre biserica Sfânta Vineri spre blocuri și, apoi, să continue cu sensul unic deja instituit pe strada Râurilor.

Motivul? Strada este îngustă și, de multe ori, mai ales la orele când copiii sunt aduși sau luați de la Școala Nicoae Iorga de pe strada Râurilor, se creează ambuteiaje. Sensul unic ar elimina aceste probleme.

O astfel de decizie nu poate fi luată însă decât de comisia de circulație.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3