EcoMoto 930×122

cisterna

Se circula pe un singur sens la Dambovicioara. O cisterna cu motorina s-a rasturnat

Traficul pe DN73, între Câmpulung şi Braşov, se desfăşoară alternativ, pe un singur fir, încă de azi noapte, după ce o cisternă încărcată cu 30 de tone de motorină s-a răsturnat pe şosea şi a blocat un sens de mers. Pentru că motorina s-a scurs pe carosabil, echipele ISU au împrăștiat material antiderapant și spumă. Accidentul a avut loc la kilometrul 84, în localitatea Dâmbovicioara, din judeţul Argeş.

Mai multe echipaje ale reprezentanţilor ISU Argeş şi ale poliţiei au ajuns în zonă. Pompierii au asigurat măsuri PSI, iar agenţii de circulaţie de dirijare a traficului, pentru a evita producerea unor evenimente rutiere. În momentul de faţă se execută operaţiuni de transferare a combustibilului într-o altă cisternă, pentru a se putea repune autocisterna răsturnată pe roţi. Se speră ca traficul să fie reluat în condiții normale în curând. {loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3