930×122 CAPRA 5

centru

primaria_pitesti_nou

SE CONSTRUIEŞTE UN CENTRU DE INFORMARE TURISTICĂ ÎN PITEŞTI

Consiliul Local Piteşti a aprobat la ieri alocarea de fonduri pentru implementarea unui proiect care vizează crearea unui centru naţional de informare şi promovare turistică în municipiul reşedinţă de judeţ al Argeşului.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Valoarea totală a proiectului este de 561.607 de lei, inclusiv cheltuieli eligibile, neeligibile şi cu TVA. O parte din fonduri va fi asigurată din resurse ale Uniunii Europene.

Cofinanţarea de la bugetul local este de 10.800 de lei, iar valoarea TVA este de 11.040 de lei. Deocamdată nu s-a stabilit unde va funcţiona acest centru, fiind posibilă chiar construirea unei clădiri noi.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Centrul va furniza doritorilor informaţii legate de municipiul Piteşti, manifestările găzduite de acesta, dar şi despre judeţul Argeş şi obiectivele sale turistice.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3